POLITICA DE RETUR

Produsele comercializate de SC RARAU SPORTS SRL sunt supuse unor verificari riguroase înainte de a fi epediate Cumpărătorului.

8.1. Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un Produs, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Produs expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Produs – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură Comandă produse multiple care vor fi livrate separat,

– ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Produs,

8.2. În cazul în care Cumpărătorul decide să se retragă din Contract, pentru retur e necesar să trimită o cerere în scris pe adresa de email  comercial@rarausports.ro  în termen de maxim 14 zile de la primirea comenzii.

Produsul returnat trebuie să fie în stare perfectă, în cutia originală, cutia Produsului trebuie ambalată corespunzator, altfel va fi refuzată.

Produsul trebuie sa fie însoțit de factura fiscală și de Formularul de Retur. Inainte de a returna un Produs va rugăm sa ne contactați la adresa de e-mail comercial@rarausports.ro pentru a va trimite Formularul de Retur.  Produsul nu este acceptat de către Vânzator dacă este murdar, deteriorat, dacă nu are etichetele intacte ori daca îi lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur Produsele purtate, cu urme de uzură.

8.3. Pentru a returna orice Produs achiziționat de pe Site-ul Vânzătorului se solicită contactarea unei firme de curierat (excepție Poșta Română), costul acestui transport fiind suportat de către Cumpărător.

8.4. Returnarea de Produse este valabilă numai pentru persoane fizice.

În cazul în care Comanda este achitată, Vânzătorul va rambursa suma în maxim 14 zile de la data informarii Vânzătorului de către Cumpărator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată prin virament bancar.

În acest caz, Cumpărătorul va trebui să trimită un email pe adresa comercial@rarausports.ro în care să comunice contul IBAN, numele băncii, numele și prenumele acestuia, pentru a i se restitui contravaloarea. Cumpărătorul va fi responsabil pentru achitarea taxelor de livrare/retur.

8.5. Vânzătorul va amâna rambursarea sumei până la primirea Produselor vândute și a verificării acestora.

 

Top