CUM COMAND:

În funcție de preferințele Cumpărătorului, se poate selecta orice Produs de pe Site în vederea achiziționării. Pentru a comanda un Produs aveți urmatoarele opțiuni:

a. Ca vizitator neînregistrat, urmând pașii ceruți:

Pentru a adauga un Produs în “Coșul de cumpărături” alegeți Produsul dorit, mărimea și numărul de bucăti. La Produsul dorit apăsati butonul “Adaugă în coș”. Pentru a continua cumpărăturile apăsați butonul “Continuă cumpărăturile”, apoi dați click pe “Coșul meu” și finalizați Comanda alegând modalitatea de plată pe care o doriți. Astfel veți finaliza Comanda ca vizitator neînregistrat.

Costul final va include Prețul Produsului și costul livrării. Toate Preturile sunt afișate cu TVA inclus. Dupa ce ați trimis Comanda, înainte de a fi prelucrată, veți primi un e-mail care confirmă înregistrarea Comenzii dumneavoastră. Comanda lansată și Produsul cumpărat reprezintă acceptul Cumpărătorului față de toate condițiile și termenii de utilizare ai Site-ului.

bSau creându-vă propriul cont:

Vă creați propriul Cont selectând butonul “Intră în cont” și completând datele cerute. Veți primi prin e-mail un link de activare a contului. Dupa activare intrați în Cont cu numele de utilizator și parola. Pe adresa de e-mail furnizată veți primi notificări despre Comenzi. Aveți posibilitatea de a alege Produsul sau Produsele preferate și să le adăugați în “Coșul de cumpărături”. După ce sunteți sigur că ați adăugat Produsele pe care le-ați droit, trebuie să apăsați butonul de “Finalizare comandă”.

După ce ați apăsat acest buton, se vor încărca automat datele dumneavoastră personale precum și adresele de livrare memorate de Contul dumneavoastră. Alegeți modalitatea de plată iar Comanda procesată va fi trimisă automat și pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat. În calitate de ”Client înregistrat” aveți avantajul că datele dumneavoastră personale precum și informațiile legate de livrare se încarcă automat în momentul finalizării Comenzii.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: comercial@rarausports.ro și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil, în general până în 24 de ore.

Program relații cu clienții:
Luni -Vineri: 10:00 – 16:30

Top