MODALITĂȚI DE PLATĂ

Vânzătorul pune la dispoziția Cumpărătorului următoarele metode de plată:

– Plata on-line cu card bancar prin intermediul serviciului de plată “EuPlatesc””,

Dacă ați ales metoda de plată “On-line prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Produsele livrate, factură care va include și costul livrării, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Factura va fi expediata Cumpărătorului odată cu Produsele comandate de către acesta.
Optimism studies show that optimists succeed more often write my resume than pessimists.

Top